PREDSTAVITE SE ŠTUDENTOM

JOB FAIR

What do we offer?

Društvo študentov računalništva in informatike imamo neposreden stik s študenti Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, zato vam v zameno za sponzorstvo pri organizaciji strokovne ekskurzije v Združene države Amerike  omogočamo, da stopite v stik s potencialnim kardom preko naslednjih storitev.*

*Spodaj so navedene zgolj nekatere storitve. Za celovito ponudbo nas prosim kontaktirajte preko obrazca v zavihku Sponzorji in donatorji

Sejem podjetij

Podjetja preko individualne interakcije predstavijo svoje delo in priložnosti, hkrati pa dobijo takojšnje povratne informacije s strani študentov.

Delavnice za študente

Za vas rezerviramo prostore na fakulteti ter promoviramo dogodek. Na samih delavnicah tako z zanimivimi vsebinami privabite najboljše študente.

Obisk podjetja

Naša naloga je zagotoviti študente, vi pa jim svoje podjetje predstavite kar na delovnem mestu.

Socialna omrežja

Na socialnih omrežjih in spletni strani študente obveščamo o projektih in novicah vašega podjetja. Prav tako pa za vas objavimo zaposlitvene oglase.

Predstavitev podjetja

Predstavite svoje podjetje z videoposnetkom in krajšim sestavkom, ki bo dostopen na naših spletnih profilih.

Uradno sponzorstvo

Postanete uradni sponzor strokovne ekskurzije v ZDA. Vaš logotip je tako prisoten na majicah, spletni strani ter vseh publikacijah sklenjenih v pogodbi.

Lanski utrinki

Sponzorji in donatorji

Spoznajte ekipo

Mirjam Skobe

Jan Šušteršič

Gregor Štefanič

Želite sodelovati?

S pomočjo vaše donacije ali sponzorstva bomo lažje uresničili naše potovanje, vaše podjetje pa bomo v zameno povezali s široko mrežo študentov.