Obisk podjetja Celtra

Obisk podjetja Celtra

Čas ogleda: 13. maj od 12:00 do 15:00
Lokacija: Kongresni trg 3, 1000 Ljubljana

Celtra je hitro rastoče podjetje, ki se ukvarja z razvojem oglaševalne tehnologije (ang. advertising technology). Podjetje ima več kot 180 zaposlenih po celem svetu s pisarnami v Bostonu, New Yorku, San Franciscu, Londonu, Ljubljani in Singapurju. Podjetje ponuja programsko storitev v oblaku, ki omogoča uporabnikom, kot so Unilever, Facebook, Uber in VICE, upravljanje celotnega kreativnega procesa digitalnega oglaševanja. Produkt poenostavi proces izdelave, postavitve in optimizacije digitalnega oglaševanje in izboljša njegovo učinkovitost, hkrati pa zmanjša operativne stroške. Platforma ponuja zmogljiva orodja, ki so enostavna za uporabo in omogočajo podjetjem izdelavo edinstvene digitalne izkušnje visoke kvalitete.

Ob obisku podjetja Celtra se bomo spoznali z razvojnim procesom in nekaterimi ljudmi, ki stojijo za njim. Seznanili se bomo s kulturo podjetja in se dotaknili tem kot so varnost in uporaba podatkovne znanosti pri izdelavi produktov. Obisk se bo zaključil s sproščenim druženjem, kjer boste imeli priložnost stopiti v stik s samimi zaposlenimi.

Vabljeni na obisk podjetja Celtra, ki bo potekal 13. maja od 12:00 do 15:00 na Kongresnem trgu 3. Za obisk podjetja se je potrebno predhodno prijaviti na povezavi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja