Celtra

Celtra

Celtra je v svetovnem merilu vodilno podjetje s področja razvoja kreativnih tehnologij namenjenih mobilnemu oglaševanju. Zaradi visoke rasti v svoje vrste nenehno vabimo nadarjene frontend, backend in QA inženirje ter podatkovne znanstvenike.

Jedro Celtrinega produkta predstavlja SaaS platforma namenjena digitalnemu oglaševanju, katero med drugim uporablja več kot dve tretjini največjih blagovnih znamk uvrščenih na seznam Fortune 500. Celtrine stranke so tako svetovno znana podjetja kot so Unilever, Uber, Airbnb, Apple, Youtube in McDonalds. Oglase, narejene s Celtrinim orodjem, prikazujemo na spletu, v aplikacijah, na socialnih omrežjih (Snapchat), Youtube, Google AMP, Apple News, itd. Postrežemo 350k oglasov/minuto (1,5 PB/mesec) in sledimo 2M oglasom/minuto (1,5TB/dan). Tedensko spremenimo ali dodamo 5000 vrstic kode, kar nam omogoča, da mesečno izdamo več kot 100 novih funkcij, izboljšav ali popravkov. Verjamemo v visoke standarde programske kode, ki je osnova za kakovosten produkt.

Celtrine pisarne se nahajajo v vseh večjih mestih po svetu (London, New York, San Francisco,…). Večina naših razvijalcev tako svoje delo opravlja iz LJ, SF in NY. Celtrina kultura je odprta in proaktivna. Zaposlenim omogoča, da razvijejo svoj potencial in napredujejo tako v osebnem razvoju kot tudi na svoji poslovni poti.

celtra.com