Bass

Bass

BASS d.o.o., Celje je vodilna sistemska hiša z visokimi standardi za implementacijo celovitih računalniških in informacijskih rešitev na ključ za zahtevne uporabnike. Skozi več kot 25 let razvoja postavljamo in zvišujemo standarde za kakovost in zanesljivost programskih rešitev, s katerimi olajšamo poslovne procese v različnih podjetjih v celotni Sloveniji. Odgovorni smo za hitro rast komunalnega gospodarstva in zmanjševanje njihovih stroškov z digitalizacijo poslovanja. Poleg izboljšanja kakovosti poslovanja ostalih podjetij smo aktivni tudi na področju pametnih mest SmartCity, IOT, mobilnih aplikacij in podobnih kompleksnih sistemov.

Bass ekipa je ekipa 20 strokovnjakov na področju masovnih obračunov, obdelav velikih količin podatkov in prilagoditev rešitev naročniku. Naša osnova so dolgoletne izkušnje prenesene z uporabnikov na nas in seveda znanje ekipe, ki se z vsakim prihodom novega strokovnjaka še okrepi. Delo poteka v urejenem in pozitivnem delovnem okolju, kjer se zaposleni med seboj spoštujemo in spodbujamo. Ker se zavedamo, kako pomembni so dobri odnosi med zaposlenimi, redno organiziramo različna druženja zaposlenih (sezonske piknike, novoletne večerje, team building, smučanje, sankanje, vsak ponedeljek športne aktivnosti…), kjer krepimo pripadnost ekipi ter še izboljšamo naše odnose in vzdušje v ekipi.

V svojo ekipo vabimo zanesljive, organizirane, hitro odzivne in komunikativne osebe z željo po osebnem razvoju in izobraževanju. Ker delo poteka v ekipi, kjer so dobri medsebojni odnosi zelo pomembni, od kandidatov pričakujemo zavedanje timskega duha. Zaradi hitrega poteka razvoja računalniških tehnologij moramo zaposleni ves čas slediti novim trendom in tehnološkemu napredku. Zato se pričakuje tudi odprtost za novejše tehnologije in pristope ter želja po novem znanju.

Spletna stran | Zaposlitev | LinkedIn