UniCredit

UniCredit

UniCredit Banka Slovenija d.d. na slovenski trg prinaša najboljše evropske prakse.

Naša konkurenčna prednost je dostop do široke mreže bank, ki so vodilne na lokalnih trgih, kar pomaga mednarodnim strankam, ki poslujejo na slovenskem trgu kot tudi slovenskim pri njihovih prizadevanjih za širitev poslovanja v tujino.

Produkte in storitve oblikujemo v skladu s potrebami posameznikov in podjetij, temelj našega delovanja pa so zadovoljne stranke, zaposleni in lastniki. Zavedamo se svoje vloge in odgovornosti ter sprejemamo vse potrebne ukrepe, da smo zanesljiv in zaupanja vreden partner.

Strategija UniCredit skupine je jasna in dolgoročna: UniCredit je in bo ostala uspešna, vseevropska skupina s preprostim modelom komercialnega bančništva, integriranim poslovanjem s podjetji in investicijskim bančništvom ter razvejano mrežo v Zahodni, Srednji in Vzhodni Evropi.

Našim strankam zagotavljamo lokalno znanje in mednarodne izkušnje. Zaupa nam 26 milijonov strank, katerim omogočamo dostop do vodilnih lokalnih bank na 14 ključnih trgih: Italija, Nemčija, Avstrija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Hrvaška, Češka, Madžarska, Romunija, Rusija, Srbija, Slovaška, Slovenija in Turčija. UniCredit posluje v mednarodni mreži predstavništev in podružnic ter služi strankam v drugih 18 državah po vsem svetu.

Spletna stran | LinkedIn | Facebook